BRUG FOR ALLE hjælper også private med funktionsnedsættelse med at få hul igennem til arbejdsgiverne. Her kan BRUG FOR ALLE sikre, at alle muligheder for ansættelse bliver efterprøvet ved enten en jobsamtale eller i en virksomhedspraktik.

Det kan være, du er pårørende eller lignende til et ungt menneske, som står overfor at skulle have sit første job. Det kan også være, at du søger hjælp til at få en forståelse af, hvad de handicapkompenserende ordninger kan gøre for dig/jer.

Prisen for deltagelse i en ansættelsessamtale med en arbejdsgiver er 3.400 kr. inklusiv moms. Dette inkluderer hjælp til virksomheden med at hjemsøge alle tilskud og dialogen med jobcentret, som partsrepræsentant i sagen.

Prisen for et længere forløb, hvor der vil være virksomhedspraktikmøder og ansættelsesforløb er 6.500 kr. inklusiv moms. Dette inkluderer det samme som ovenfor og derudover afklarende møder uden arbejdsgiver.

Hvad kan jeg forvente, når jeg har BRUG FOR ALLE med?

Du kan forvente, at du har en kompetent jobkonsulent med på din/jeres side af bordet, som har styr på lovgivningen for diverse ordninger heriblandt løntilskud, virksomhedspraktik, virksomhedsmentor aftaler, hjælpemidler og ikke mindst personlig assistance.

Med 10 års erfaring ved jobcentret ved jeg nøjagtig, hvad der kan lade sig gøre og hvor langt jobcentret kan gå. Og jeg er vedholdende.

Ring til (Simon) på 44 111 603 og lad os snakke om, om det er et samarbejde for dig/jer.